Handelsbetingelser

 

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Biopiller.dk Webshop. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem køber og Biopiller.dk

Priserne er gældende så længer lager haves. Har du modtaget et tilbud mundtlig/skriftligt er det gældende 8 dage.

Alle priserne er excl. levering, kunden søger selv for transport/afhentning, eller aftaler levering med Biopiller.dk mod betaling heraf.
Vi sælger vores varer til daglig markedspris dvs. vi yder ikke prisgaranti, du får dine vare til den dagspris du har handlet til.

 

Leveringstidspunkt og transport

Varen udleveres når vi har registreret din indbetaling. Betales der med kort kan varen afhentes efter nærmere aftale med Biopiller.dk og vi trækker først pengene ved udlevering/levering af varerne.
Levering af varer fra Biopiller.dk Webshop anses for sket, når kunden har fået varen udleveret, eller en leverandør har afhentet varen for kunden.
Biopiller.dk ordren vil blive slettet hvis vi ikke har modtaget betaling/afhentning eller leveret inden 14 dage, såfremt andet ikke er aftalt med os.

Ved levering af paller fra Biopiller.dk skal der være fast køreunderlag, så levering kan ske med el-palleløfter. Såfremt der ikke er fast køreunderlag ved levering vil aflæsning af købte varer ske til kantsten, med mindre andet er aftalt med Biopiller.dk inden levering af varerne. Levering kun til Brofaste øer.

Ved fragtfri levering af 21 paller a 1050 kg. skal kunden selv læsse paller af lastbilen, ect. Med truck eller lignende. Aftal nærmere omkring detaljerne vedr. fragtfri levering med Biopiller.dk

Risikoen for varerne

Risikoen for varer bestilt i vor WEBSHOP overgår til køber når varen afhentes eller leveres.

 

Reklamation

Når du handler på biopiller.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Hvor hurtigt skal jeg reklamere

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Vi refunderer rimelige fragtomkostninger. Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger. Når du returnerer varen, bedes du oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt. En varer kan kun returneres til Biopiller.dk ved forud indgået aftale med Biopiller.dk

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende. Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Fortrydelsesret

Biopiller.dk yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du afhenter eller får leveret varen. Fortryder du købet, skal Biopiller.dk underrettes herom senest 14 dage efter den dag, du fik varen i hænde. Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget, dette er også gældende for den emballage og infoskilte der er på varen. Din ordre skal sendes retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du afholder selv de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen.
Du bærer risikoen for varen fra varens levering, og ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Hvis du fortryder dit køb får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os tilbage, i tilfælde af en værdiforringelse som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Vi tilbage betaler senest 14 dage efter din fortrydelse, såfremt vi har fået varerne retur.

 

Oplysningspligt

Aftaler (købsordrer) kan indgås opbevares af Biopiller.dk i 5 år, i henhold til bogføringsloven. Det er ikke muligt at tilgå købsordre efterfølgende via vores website. Hvis du ønsker, at få tilsendt et nyt eksemplar af en købsordre pr. e-mail, så send en e-mail til:

faktura@kctrading.dk

 

Pris og betaling

På Biopiller.dk har du mulighed for at betale med VISA / MasterCard m.m samt Bankoverførsel.

Alle varer forbliver biopiller.dk’s ejendom indtil det fulde beløb for varen er betalt.

0
X